Welkom op mijn website,

Ik ben geen kunstenaar, ik heb geen opleiding en kan ook niet tekenen. Toch zocht ik jaren naar een creativiteit waarin ik mijn ziel kwijt kon. Dat is nog niet zo eenvoudig als het vooral niets mag kosten. Ik behoor tot de groep absolute minima en dan ben je aan banden gebonden omdat je ieder dubbeltje om moet draaien. Ben ik daardoor ongelukkig? Niet dus. Vooral omdat ik uiteindelijk een weg vond toch iets te kunnen creeëren dat wat kosten betreft handteerbaar was. Het was de weg in digitaal ontdekken en maken.

Mijn creaties zijn moeilijk onder een titel te zetten. Mijn motto is dat het heet zoals je ogen willen zien en wat je voelt. Zelf heb ik sommige creaties gebruikt voor een boekje met eigen tekst maar dan nog wil dat niet zeggen dat wat ik zie iemand anders dat ook ziet. De opzet wordt vaak gedaan met acryl verf waar ik dan weer een foto van maak en dan wordt het op mijn computer bewerkt. Geen kunst aan, zo heet dan ook mijn website. Ik krijg het namelijk regelmatig te horen. Toch ik ben net zo goed uren, soms dagen bezig om iets te maken wat voor mij prettig voelt en daar gaat het uiteindelijk om in eerste instantie. Als mijn werk dan voor een ander ook betekenis heeft al is het er maar voor een dan ben ik al een zeer tevreden mens.

Ik zou zo zeggen, kijk maar eens rond en wie weet maakt een van mijn creaties jou wel gelukkig. Hopelijk bekijk je alles met net zoveel plezier als ik alles gemaakt heb. Oja en vergeet niet een berichtje achter te laten in het gastenboek.

Groetjes, Joke